Recomanacions i política de cancel·lacions

 

L’oferta d’activitats està sempre sotmesa a la disponibilitat de places en el moment de realitzar la reserva. Per això el millor és reservar amb antelació:

  • Telèfon directe (+ 376) 870.602
  • Correu electrònic: activitats@sporthotels.ad

Cal adaptar la vestimenta i el calçat al tipus d’activitat escollida:

  • Activitats aquàtiques: Banyador, xancletes i cabell recollit
  • Activitats de gimnàs: Roba còmoda i calçat esportiu amb sola tova
  • Activitats muntanya (estiu). Roba còmoda adaptada a les condicions meteorològiques (calor, fred o pluja), calçat de muntanya (tancat i amb sola dura), aigua, menjar energètic, protecció solar, gorra, ulleres de sol i documentació (DNI/passaport).
  • Activitats muntanya (hivern). Roba tèrmica, d’abric i/o impermeable, calçat de muntanya, protecció solar, ulleres de sol, protecció tèrmica per a les extremitats (guants, gorra, ulleres,), aigua, menjar energètic i documentació (DNI/passaport).

Altres recomanacions:

– És recomanable estar preparats 10 minuts abans de l’hora prevista d’inici de les activitats, i acudir amb puntualitat al punt d’inici acordat.

– És important que informin de qualsevol condició o requisit mèdic o de salut especial abans d’iniciar l’activitat.

– L’empresa no es fa responsable de la pèrdua o deteriorament dels objectes personals dels clients mentre es realitzen les activitats.

– L’empresa ofertant proporcionarà tota la informació sobre el funcionament i la seguretat necessària per al desenvolupament de l’activitat, i en conseqüència serà exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat que tingui relació amb el desenvolupament de la mateixa.

– El material necessari per al desenvolupament de les activitats serà proporcionat per part de l’empresa ofertant. Els clients es responsabilitzen de fer-ne un bon ús i de retornar-lo en bon estat. Qualsevol dubte al respecte pot consultar-lo amb antelació.

 

Política de cancel·lacions

Les condicions de cancel·lació depenen de cada activitat i en funció del proveïdor del servei. Es recomana consultar les condicions de cada activitat.

Totes les activitats estan subjectes a disponibilitat i/o condicions meteorològiques adverses, en cas de mal temps s’intentarà, en la mesura del possible, ajornar-la a una altra data/hora disponible.

En cas de voler cancel·lar una activitat reservada es notificarà per correu electrònic (activitats @ sporthotels . ad) o per telèfon al numero: +376 870.602

  • En el cas de realitzar la notificació amb una antelació de 24 hores, la cancel·lació serà sense cost per al client.
  • En el cas de realitzar la notificació en menys de 24 hores d’antelació o no presentar-se a la mateixa, es facturarà a el client el 100% de el cost de l’activitat reservada.