Condicions generals

 

Reserves

Una vegada escollida l’(es) activitat(s) que voleu fer, heu de reservar amb un mínim de 48 hores d’antelació per:

  • Correu electrònic a activitats@sporthotels.ad
  • Telèfon: +376 870 510
  • Directament mitjançant qualsevol recepció del Sport Hotels Resort & Spa

 

Anul·lacions

Totes les activitats estan subjectes a disponibilitat i/o condicions meteorològiques adverses, en cas de mal temps s’intentarà en la mesura del possible ajornar la realització de l’activitat escollida.

Les condicions de cancel·lació depenen de les condicions específiques de cada activitat. En la majoria dels casos, la cancel·lació d’una activitat amb una notificació prèvia de 24 hores abans d’aquesta serà sense despeses. En alguns casos podria ser de 48 hores (proveïdors externs). De tota manera, li preguem que consulti si us plau, les condicions de l’activitat que ha triat.

En cas de cancel·lació de menys de 24 hores o de no presentar-se, el 100% del cost de l’activitat li serà facturat.

Si vostè vol cancel·lar una activitat ha de:

  • Notificar per escrit, al correu electrònic: activitats@sporthotels.ad, posant en assumpte: anul·lació activitat i número de reserva
  • Avisar per telèfon: al número +376 870 602.

 

Responsabilitat en la realització de les activitats

La totalitat de la informació relativa a les normes de seguretat i funcionament de l’activitat escollida us seran facilitades. L’empresa contractant serà exonerada de qualsevol tipus de responsabilitat que tingui relació amb l’activitat escollida. Per a més precisions consulti si us plau amb el nostre equip d’activitats.