eBIKE

 

Les bicicletes elèctriques de muntanya són una molt bona opció de poder realitzar rutes per la muntanya en l’entorn privilegiat del nostre Resort. L’ajuda que proporciona el motor elèctric de les bicicletes permet a tothom poder trobar un recorregut a la seva mida per gaudir d’una activitat física en plena natura.

 

Tenim previstos diferents recorreguts per facilitar l’adaptació de l’activitat al nivell tècnic i físic de cada client. El guia facilita tota la informació necessària per poder planificar la ruta:

  • Ruta inicial. Un recorregut sense dificultat tècnica i amb un desnivell suau (10/15 km), per poder fer una presa de contacte amb les bicicletes de muntanya. Ruta que transcorre pel fons de la vall al costat de el riu, entre prats d’herba fresca i flors.
  • Ruta avançada. Un recorregut per a persones amb un mínim nivell físic i d’ús de bicicleta de muntanya. Aquests requisits són els que garanteixen poder gaudir d’una sortida d’entre 20/25km., Amb un desnivell positiu al voltant dels 1000m. La ruta passa per punts amb vistes espectaculars que arriben als 2.500m. d’alçada, i discorre per zones que permeten veure diferents valls i llacs.

 

Més informació:

 

Nom i cognom *

Correu electrònic *

Allotjat a Sport Hotels Resort & Spa *
SINO

Consulta*

* Camps obligatoris